Center for Mental Robusthed tilbyder foredrag om forskellige emner.

Mental Robusthed – bliv rustet i forhold til stress og forandringer

Med et stigende fokus på produktivitet og effektivitet “slider” vi på arbejdsglæden. I takt med et stigende antal organisationsforandringer, bliver stress-reaktioner mere og mere almindelige i såvel offentlige som i private virksomheder. Mental robusthed er en afgørende faktor for at vi kan navigere i en hverdag præget af konstante forandringer og nye tiltag. Få indblik i begrebet mental robusthed og mental robusthedstræning som sundhedsfremmende og forebyggende indsats.

Stress – det postmoderne traume

Har du stress inde på livet, eller kender du nogen, som lider af stress, kan oplægget give dig en klar forståelse af, hvad stress er – og hvad stress ikke er. Myterne omkring stress-ramte punkteres og du hører om den nyeste forskning på området, samt hvad man selv kan gøre for at komme ovenpå igen.

Skab stilhed og ro i hverdagen

Hvordan finder man ind til det ”indre rum”, hvor der er fuldstændigt roligt? Always-on på sms, mail og sociale medier slider på hjernen. De små pauser er centrale for ikke at blive overbelastet på den lange bane. Bliv introduceret til enkle teknikker, der virker med det samme. Bliv guided igennem en Bodyscan og en kort meditation.

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke et 2 timers foredrag?

Hvad søger du efter?