Webinar om robusthed der giver konkrete redskaber

Den største trussel for vores fysiske og psykisk helbred er oplevelsen af isolation, manglende social støtte og ensomhed. Det ved vi fra forskningen. Nu gennemgår vi for anden gang en langstrakt periode, hvor Coronakrisen udgør den perfekte kombination af disse trusler. Læg dertil, at uforudsigelighed er noget af det sværeste for os mennesker at håndtere. Mange savner hverdagen, kollegerne, og der er risiko for at det grænseløse arbejdsliv bare bliver endnu mere grænseløst.

Coronakrisen har medført både tab, sygdom, bekymringer, men samtidig også fået dét, der er vigtigt for os mennesker – i livet, på jobbet og i vores fællesskab til at stå tydeligere frem.

På webinaret ”Hold fast i din trivsel under Coronakrisen” giver psykolog, Ph.d. Eva Hertz, stifter af Center for Mental Robusthed, konkrete redskaber til at holde fast i trivsel og mental sundhed under corona- krisen.

Varighed: 90 minutter

Målgruppe: Medarbejdere, der er fortrinsvis udfører arbejdsfunktioner hjemmefra

Deltagerantal: Op til 60 personer

Form: Webinaret afholdes via det virtuelle møde-og undervisningsværktøj Zoom. Det foregår live, og der vil være en vekselvirkning mellem input fra Eva Hertz omkring konkrete redskaber, du kan bruge her og nu, og drøftelser i online grupper med andre deltagere.

 

Kontakt os på telefon 40403853 eller på info@mentalrobusthed.dk for at booke et webinar

 

Start typing and press Enter to search