Hvad kan I selv gøre for at skabe mere trivsel, stærkere relationer og mere psykologisk tryghed på arbejdspladsen?
Få indblik i psykologiske styrker og hvordan I bedst bringer jeres mentale ressourcer i spil.
Få greb om hvordan I inspirere og lærer af hinanden, og styrker samarbejdet løbende.
Forskning viser, at vi trives mere, udvikler os hurtigere og er mere robuste, når vi har indsigt i vores unikke psykologiske styrker. At arbejde aktivt med sine styrker, er at bygge videre på det stærkeste i vores personlighed, fremfor at fokusere på vores svagheder. Psykologiske styrker er det bedste i mennesket og det der sætter os i stand til at trives og fungere på optimal vis.
Forskelligheder i teams fører ofte til de bedste resultater, men samtidig benspænd på vejen derhen. Med en styrkefokuseret tilgang får medarbejderne et stærkt fælles sprog, der styrker samarbejdet og mindsker konflikter. Den styrkebaserede tilgang er også et meget effektivt redskab til brug i MUS samtaler efterfølgende, da indsigt i egne styrker øger engagement, oplevet meningsfuldhed, samt styrker motivation og evne til samarbejde.
På workshoppen arbejdes der intensivt med betydningen af styrkerne i forhold til trivsel og arbejdsglæde, og hvordan vores individuelle styrker gør os mere robuste til at klare stress og udfordringer.
Workshoppen er særligt relevant for ledergrupper og mindre medarbejderteams.
Workshoppen giver jeres medarbejdere inspiration og konkrete metoder til at stå stærkest hver i sær og i fællesskab. Den styrkebaserede tilgang som metode understøtter positivt samarbejde, evnen til at håndtere konflikter konstruktivt, samt beslutningstagning og performance.
Med afsæt i teamets styrker, får I:
Forud for workshoppen udfylder alle deltagere et videnskabeligt valideret spørgeskema online, der afdækker individuelle psykologiske styrker. Alle deltagere får en personlig styrkeprofil inden workshoppen, hvor vi arbejder struktureret med styrkeprofilerne, og sammenhængen mellem trivsel og robusthed.
Efter workshoppen har deltagerne større indblik i og forståelse for:
Temadagen omfatter en vekselvirkning mellem korte oplæg (teori), gruppediskussioner, individuelle refleksioner og instruktion i og afprøvning af metoder/redskaber. Undervisningen er praksisnær og inddrager deltagernes erfaringer.