Om Center for Mental Robusthed

Center for Mental Robusthed er drevet af ønsket om at hjælpe andre mennesker, med at mindske oplevelsen af meningsløshed, manglende forbundethed og stress, der står i vejen for trivsel. Vores mission er at være et videnscenter, der kontinuerligt formidler nyeste viden om den psykologiske færdighed mental robusthed – der gør os i stand til klare stress, udfordringer og svære hændelser.

Det gør vi, fordi vi er optaget af dét, der får mennesker, fællesskaber og organisationer til at trives, mestre livets op- og nedture samt leve meningsfulde liv. Vi arbejder forskningsbaseret med afsæt i neurovidenskab, kognitiv psykologi og positiv psykologi, fordi vi ved, at det er både energigivende og effektfuldt.

Vi er specialiseret i ydelser inden for træning af mental robusthed, Compassion, styrkelse af trivsel, mental sundhedsfremme og forebyggelse af stress i offentlige og private virksomheder.

Mental robusthed er en afgørende livskompetence der hjælper os til at navigere og trives i en hverdag præget af konstante forandringer. Robusthed er en iboende psykologisk færdighed vi har i forskellige grader, og som kan styrkes ved konkrete øvelser. At gøre en indsats for at øge og fastholde sin robusthed udgør en central kompetence i vores komplekse arbejdsliv, hvis vi vil undgå stress, fremme vores egen sundhed og blive bedre til at håndtere karriere- og arbejdsmæssige udfordringer.

Eva Hertz

Stifter og direktør

Eva er psykolog, Ph.d. og stifter af Center for Mental Robusthed. Hun har mere end 25 års erfaring som klinisk psykolog, underviser, oplægsholder og forfatter til artikler og bøger om robusthed. Hun har i en årrække været ekstern lektor i positiv psykologi ved Aarhus Universitet. Eva har udviklet det evidensbaserede MRT® Mental robusthedstræningsprogram og er leder af Robusthedstræneruddannelsen. Eva arbejder med udvikling af mentalt robuste ledere, medarbejdere og organisationer samt forebyggelse af stress. Eva har mediteret i knap 40 år og underviser i meditation. Desuden tilbyder hun psykologisk samtalebehandling og samarbejder med diverse sundhedsforsikringer, herunder Falck Health Care, Mølholm Forsikring og Dansk Sundhedssikring.

Kontakt:

Tlf. 40403853

Mail: Eva@mentalrobusthed.dk

Ida Rahbek-Hertz

Chefkonsulent

Ida er cand.mag. i psykologi og kommunikation, Senior Compassion Cultivation Training (CCT) Teacher fra Compassion Institute, Stanford University, og Chefkonsulent i Center for Mental Robusthed. Ida arbejder med undervisning, udvikling af psyko-edukative programmer og vidensformidling. Hun er specialiseret i udvikling af mentalt robuste medarbejdere og ledere, med særligt fokus compassion og på de dilemmaer som opstår i samspil mellem mennesker og teknologi, always-on problematikker, projektstrukturer og grænseløshed i arbejdslivet. Hun er endvidere tilrettelægger af og underviser på MRT® Træneruddannelsen, og underviser på Folkeuniversitetet. Ida underviser også i meditation og har selv mediteret regelmæssigt i mere end 12 år.

Kontakt:

Tlf. 26280909

Mail: Ida@mentalrobusthed.dk

Center for Mental Robusthed har et tæt samarbejde med vores associerede samarbejdspartnere, som alle er uddannede mental robusthedstrænere, og som hver især er specialister inden for deres respektive områder.

Herluf Sørensen

Herluf Sørensen er organisationsrådgiver, master i organisationspsykologi og BA i Film- og Medievidenskab, samt uddannet mental robusthedstræner fra Center for Mental Robusthed. Herluf har 20 års erfaring som afdelingsleder, projektleder og tv producer. Herluf er bosat og arbejder primært på Færøerne med leder- og medarbejderudvikling bl.a. gennem robusthedstræning, understøttelse af det psykiske arbejdsmiljø samt individuel- og gruppecoaching.

Gitte Bøgedal

Gitte Bøgedal er uddannet fysioterapeut, Master i Læreprocesser, systemisk coach, og uddannet mental robusthedstræner fra Center for Mental Robusthed. Gitte har mere en 20 års erfaring med projektledelse og arbejdsmiljøarbejde. Til daglig er Gitte HR- Arbejdsmiljøkonsulent i Region Sjælland, hvor hun arbejder med arbejdsmiljø strategi, udvikling af nye fremmende og proaktive tilgange til arbejdsmiljøarbejdet, planlægning af uddannelsestilbud og undervisning i mental robusthedstræning.

Lene Winther Grøndahl

Lene Winther Grøndahl er uddannet fysioterapeut og har en mastergrad i voksenuddannelse og læring, samt uddannet mental robusthedstræner fra Center for Mental Robusthed. Hun har over 20 års erfaring som projektleder i store offentlige og statslige virksomheder med indsatser indenfor ledelse og det fremmende arbejdsmiljø, med fokus på mental robusthed som et samspil mellem individ og organisation. Derudover har hun arbejdet med sygefravær, trivsel og uddannelse af arbejdsmiljøorganisationen. Lene er i dag ansat Projektleder og sygefraværskoordinator på Bornholms Hospital.

Klavs Nybjerg

Klavs Nybjerg er erhvervspsykolog, autoriseret psykolog (cand.psych.aut), civiløkonom og uddannet mental robusthedstræner fra Center for Mental Robusthed. Klavs har 15 års bred erfaring fra amter, regioner, Forsvaret og private virksomheder, hvor han har arbejdet med psykisk arbejdsmiljø, styrkelse af social kapital, individuel coaching af ledere på forskellige niveauer og stressbehandling. Til dagligt driver Klavs selvstændig virksomhed.

Anne Marie Koch-Christensen

Anne Marie Koch-Christensen er uddannet folkeskolelærer, Master i positiv psykologi, True North Mentor og certificeret mental robusthedstræner fra Center for Mental Robusthed. Anne har 17 års erfaring med undervisning i folkeskolen. Til daglig har Anne en delt stilling, hvor hun underviser på Langeskov skole og arbejder som MRT-træner i Kerteminde kommune.

Michael Neigaard

Michael Neigaard er specialist i Pædagogisk Sikkerhed og i at afkode og tolke adfærd hos udsatte borgere og patienter med voldsom, problemskabende adfærd, samt uddannet mental robusthedstræner fra Center for Mental Robusthed. Michael har 20 års erfaring  fra feltet og igennem efter- og videreuddannelser, herunder PDR instruktør (Personal Defense Readiness), USA, som livvagt ved G4S-Phoenix (Storbritannien). Michael er direktør i S.T.O.P. og samarbejder med regioner, kommuner og private institutioner.

Medstifter

Mentalt robuste ledere og medarbejdere er en forudsætning for vellykkede forandringsprocesser. Faarup & Partners A/S indgik derfor som medstifter af Center for Mental Robusthed. Faarup & Partners rådgiver store virksomheder og organisationer, så forandringer og projekter lykkes. Besøg Faarup & Partners på www.faaruppartners.dk

Start typing and press Enter to search