1. december 2021

Af Ida Rahbek-Hertz, Cand.mag. i psykologi og kommunikation

Den nye MRT® app er netop udkommet og alle kan hente den gratis i App Store eller Google Play. Hvis du har gennemført det 20 timers MRT® – mental robusthedstræningsprogram, kan du inde fra appen, anmode om fuld adgang allerede i dag.

Det får du i den nye app:

  • 35 øvelser, heraf 11 helt nye
  • Mange flere nyindtalte meditationer af forskellig længde
  • Flere Musicure naturfilm
  • En personlig trivselsmåling hver 14. dag
  • En personlig træningsplan med mulighed for notifikationer
  • Et nyt videns modul med artikler og inspiration

I samarbejde med virksomheden Meew har vi udviklet et flot brugervenligt design der understøtter dine intentioner om mental træning og styrker din motivation til at fastholde din træningsplan. Meew er i forvejen kendt for udvikling af en træningsapp der understøtter fysisk træning (Fortis), en app der understøtter tarmsundhed og sund livsstil (Niomi), samt en mini hjernescanner der måler EEG – hjernebølger (Curvex). Derfor valgte vi Meew som leverandør af den nye MRT® app.

Markedet for diverse sundheds-apps er eksploderet i takt med den teknologiske udvikling, og interessen for fysisk og mental sundhed i den brede befolkning. Hvor andre sundheds-apps primært har én enkelt funktion, indeholder MRT® appen en kombination af forskningsbaserede mentale øvelser, en valideret trivselsmåling, og en dynamisk træningsplan, der nudger dig til at holde de aftaler, du har indgået med dig selv – fx om at styrke en oplevelse af forbundethed med andre mennesker, at få en fast praksis mht. at meditere, og meget mere. God fornøjelse.

OBS Selvom du tidligere har haft MRT app skal alle starte med at oprette sig som ny bruger. Hvis du har været på MRT kurset kan du efterfølgende anmode om fuld adgang inde fra selve appen.

Start typing and press Enter to search